Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı’ya Nevşehirlilerin tebrik ziyaretleri devam ediyor

GÜNCEL 10.04.2019 - 20:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı’ya Nevşehirlilerin tebrik ziyaretleri devam ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bugünde vatandaşların tebriklerini kabul etmeyi sürdürdü.
  Nevşehirli vatandaşların yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayici ve işadamları, daire müdürleri ve gençleri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, samimi bir ortamda hemşehrileri ile sohbet etti. Başkan Arı’ya görevinde başarı dileyen vatandaşlar, bu kutlu yolda kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.   Başkan Arı, vatandaşların ve sivil toplum teşkilatlarının başkan ve yöneticilerine ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan Arı “ Yeni dönemde gönül belediyeciliğiyle vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacak, taleplerini dikkate alacağız. Nevşehir için çok işimiz var. 7'den 70'e her zaman sevgileri, güler yüzleri ile yanımda olan, ziyaretleri ve destekleriyle beni onurlandıran çok değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların sevgilerine mazhar olmak için çok daha fazla çalışacağımı tüm Nevşehirlilerin bilmelerini istiyorum. Her şeyimiz ile şehrimizin daha ileri düzeylere ulaşmasını sağlamak için çaba harcayacağız” dedi.   Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek tebriklerini iletenler arasında AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Özkonak eski Belediye Başkanı İlker Yürekli, Kavak eski Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Nevşehirli sanayici ve iş insanları, TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ve yönetim kurulu üyeleri, İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kazakistan Fahri Başkonsolosu İşadamı Dr.Halil Uluer, Sri Lanka Fahri Konsolosu Mahmut Uluer, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi sorumlusu Serdar Kuzugüden, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ve yardımcıları Mahir Nergiz ve İzzet Canyurt, Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bugünde vatandaşların tebriklerini kabul etmeyi sürdürdü.

 

Nevşehirli vatandaşların yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayici ve işadamları, daire müdürleri ve gençleri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, samimi bir ortamda hemşehrileri ile sohbet etti. Başkan Arı’ya görevinde başarı dileyen vatandaşlar, bu kutlu yolda kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

 

Başkan Arı, vatandaşların ve sivil toplum teşkilatlarının başkan ve yöneticilerine ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan Arı “ Yeni dönemde gönül belediyeciliğiyle vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacak, taleplerini dikkate alacağız. Nevşehir için çok işimiz var. 7'den 70'e her zaman sevgileri, güler yüzleri ile yanımda olan, ziyaretleri ve destekleriyle beni onurlandıran çok değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların sevgilerine mazhar olmak için çok daha fazla çalışacağımı tüm Nevşehirlilerin bilmelerini istiyorum. Her şeyimiz ile şehrimizin daha ileri düzeylere ulaşmasını sağlamak için çaba harcayacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek tebriklerini iletenler arasında AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Özkonak eski Belediye Başkanı İlker Yürekli, Kavak eski Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Nevşehirli sanayici ve iş insanları, TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ve yönetim kurulu üyeleri, İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kazakistan Fahri Başkonsolosu İşadamı Dr.Halil Uluer, Sri Lanka Fahri Konsolosu Mahmut Uluer, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi sorumlusu Serdar Kuzugüden, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ve yardımcıları Mahir Nergiz ve İzzet Canyurt, Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.