Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, Yeni Sanayi sitesinde incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 31.05.2019 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı, Yeni Sanayi sitesinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeni Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
  Cuma Namazını Sanayi Camii’nde kılan Başkan Rasim Arı, namaz sonrasında cami cemaati ile sohbet etti. Vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan Arı, daha sonra sanayi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti.   Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Arı, sanayi sitesi içerisinde yapılacak olan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu.   Esnafların site içerisindeki park ve yeşil alanlara ilişkin taleplerinin de değerlendirileceğini kaydeden Arı, “Şehrimizin her bölgesinde kısa sürede önemli bir değişim hamlesi başlattık. Sanayi esnafımız içinde hayata geçireceğimiz birçok önemli proje ve düzenlemeler var. Bunlarla ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. “ dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeni Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Cuma Namazını Sanayi Camii’nde kılan Başkan Rasim Arı, namaz sonrasında cami cemaati ile sohbet etti. Vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan Arı, daha sonra sanayi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti.

 

Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Arı, sanayi sitesi içerisinde yapılacak olan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu.

 

Esnafların site içerisindeki park ve yeşil alanlara ilişkin taleplerinin de değerlendirileceğini kaydeden Arı, “Şehrimizin her bölgesinde kısa sürede önemli bir değişim hamlesi başlattık. Sanayi esnafımız içinde hayata geçireceğimiz birçok önemli proje ve düzenlemeler var. Bunlarla ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.