Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Avşar’dan Abdullah Çatlı anısına

SİYASET 04.11.2019 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Avşar’dan Abdullah Çatlı anısına

Abdullah Çatlı ölüm yıldönümünde ailesi ve sevenlerinin düzenlediği programla kabri başında anıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Abdullah Çatlı ölüm yıldönümünde ailesi ve sevenlerinin düzenlediği programla kabri başında anıldı.   AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Çatlı anısına yaptığı paylaşımında; “83’lüyüm ben Yeğeni Ahmet’le sınıf arkadaşıyım. O vefat ettiğinde kim olduğunu bilmiyordum elbet. Herkes bir yorum yapıyordu, kafam karışmıştı. Gel zaman git zaman Fenerbahçe maçı için Elazığ’a yolum düştü. Günlerden 7 Şubat 2004 Deplasman tribünündeyim. Fener bir türlü gol bulamadı, gerginim. Sonradan fark ettim yanımda siyah paltolu ülkücü bıyıklı bir ağabey var. Korumaları önünde arkasında tetikte bekliyor. Çevremizdekiler bir maça bir ona bakıyor, adamda duygu namına bir şey olmadığı 6 pas içinde Pierre Van Hooijdonk’un kaçırdığı gole bile tepki vermesinden belli. Hatta tam maç sıkıntılı geçecek puan kaybedeceğiz derken ilk yarının son dakikasında Tuncay’ın attığı gol ile Fener tribünü yıkılırken adam istifini hiç bozmaması bunun en büyük kanıtıydı. Gole sevinmeyeceksin maçta ne işin var be adam dediğim kişiye yavaşça sokuldum. Korumalar hemen vaziyet aldı. Aldırış etmeden abi be bir gol bari deseydin dedim. Hafif gülümseyerek. Ne gerek var dedi. Anladım ki diyaloga girilmeyecek biri. Babamda öyle gerçi maç kaçırmaz ama bir defa Boliç Old Trafford’ta gol atınca zıpladı yerinden dedim sustum.   Nerelisin sen delikanlı demiş ben nerden geldin anladım ve Kayseri dedim ( o zaman orada öğrenciyim) Bundan cesaret ile sen nerden abi dedim. Malatya dedi. Konu kayısıya geldi tabi ki. Sonra sizin oranın neyi meşhur dedi. Bende patatesi, üzümü, kabak çekirdeği deyince bir anda boynumu sıktı. Nevşehir’i tanımam diye mi Kayseri dedin dedi. Kayseri’de öğrenciyim memleket Nevşehir dedim. Memleketini iyi belle yeğenim sizin oranın yiğidi meşhur dedi. O atılan gole sevinmeyen, kaçan gole dövünmeyen duygusuz adamın gözünden iki damla yaş akıverdi. Bu adamı 3-5 saniyede bu hale getiren sevginin, muhabbetin sahibi olan adam olsa olsa yiğit bir adamdır dedim içimden. Mekanın cennet olsun, Nevşehir seninle gurur duyuyor” ifadelerinde bulundu.
Abdullah Çatlı ölüm yıldönümünde ailesi ve sevenlerinin düzenlediği programla kabri başında anıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Abdullah Çatlı ölüm yıldönümünde ailesi ve sevenlerinin düzenlediği programla kabri başında anıldı.

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Çatlı anısına yaptığı paylaşımında; “83’lüyüm ben Yeğeni Ahmet’le sınıf arkadaşıyım. O vefat ettiğinde kim olduğunu bilmiyordum elbet. Herkes bir yorum yapıyordu, kafam karışmıştı. Gel zaman git zaman Fenerbahçe maçı için Elazığ’a yolum düştü. Günlerden 7 Şubat 2004 Deplasman tribünündeyim. Fener bir türlü gol bulamadı, gerginim. Sonradan fark ettim yanımda siyah paltolu ülkücü bıyıklı bir ağabey var. Korumaları önünde arkasında tetikte bekliyor. Çevremizdekiler bir maça bir ona bakıyor, adamda duygu namına bir şey olmadığı 6 pas içinde Pierre Van Hooijdonk’un kaçırdığı gole bile tepki vermesinden belli. Hatta tam maç sıkıntılı geçecek puan kaybedeceğiz derken ilk yarının son dakikasında Tuncay’ın attığı gol ile Fener tribünü yıkılırken adam istifini hiç bozmaması bunun en büyük kanıtıydı. Gole sevinmeyeceksin maçta ne işin var be adam dediğim kişiye yavaşça sokuldum. Korumalar hemen vaziyet aldı. Aldırış etmeden abi be bir gol bari deseydin dedim. Hafif gülümseyerek. Ne gerek var dedi. Anladım ki diyaloga girilmeyecek biri. Babamda öyle gerçi maç kaçırmaz ama bir defa Boliç Old Trafford’ta gol atınca zıpladı yerinden dedim sustum.

 

Nerelisin sen delikanlı demiş ben nerden geldin anladım ve Kayseri dedim ( o zaman orada öğrenciyim) Bundan cesaret ile sen nerden abi dedim. Malatya dedi. Konu kayısıya geldi tabi ki. Sonra sizin oranın neyi meşhur dedi. Bende patatesi, üzümü, kabak çekirdeği deyince bir anda boynumu sıktı. Nevşehir’i tanımam diye mi Kayseri dedin dedi. Kayseri’de öğrenciyim memleket Nevşehir dedim. Memleketini iyi belle yeğenim sizin oranın yiğidi meşhur dedi. O atılan gole sevinmeyen, kaçan gole dövünmeyen duygusuz adamın gözünden iki damla yaş akıverdi. Bu adamı 3-5 saniyede bu hale getiren sevginin, muhabbetin sahibi olan adam olsa olsa yiğit bir adamdır dedim içimden. Mekanın cennet olsun, Nevşehir seninle gurur duyuyor” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.