MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ay, 'Cumhuriyetimizin yıldönümü kutlu olsun'

GÜNCEL 28.10.2020 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ay, 'Cumhuriyetimizin yıldönümü kutlu olsun'

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.     Başkan Ay, “Vatanına bağlılığını, milletine sevdasını, bayrağına duyduğu saygıyı, asaletini tarihin her döneminde dosta, düşmana gösteren Türk milleti, bir ve beraber olarak bugünlere kadar gelmiştir. Cumhuriyetin çocukları olan bizler, çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek nesillerin aldığı nefese kadar bağımsız yaşayabileceği, kan ve gözyaşı dökmeden, barış ve huzur içinde, gururla barınabileceği bir vatan bırakmalıyız. Cumhuriyetimizin yıldönümünü gururla kutluyoruz. Nice bedeller ödenerek, nice şehitler verilerek, büyük emekler harcanarak kurulan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak, Cumhuriyetimize gereken ihtimamı göstermek hepimizin en büyük sorumluluğudur. Bu vesileyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın yıl dönümünü kutluyor; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi. 
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.  

 

Başkan Ay, “Vatanına bağlılığını, milletine sevdasını, bayrağına duyduğu saygıyı, asaletini tarihin her döneminde dosta, düşmana gösteren Türk milleti, bir ve beraber olarak bugünlere kadar gelmiştir. Cumhuriyetin çocukları olan bizler, çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek nesillerin aldığı nefese kadar bağımsız yaşayabileceği, kan ve gözyaşı dökmeden, barış ve huzur içinde, gururla barınabileceği bir vatan bırakmalıyız. Cumhuriyetimizin yıldönümünü gururla kutluyoruz. Nice bedeller ödenerek, nice şehitler verilerek, büyük emekler harcanarak kurulan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak, Cumhuriyetimize gereken ihtimamı göstermek hepimizin en büyük sorumluluğudur. Bu vesileyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın yıl dönümünü kutluyor; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.