MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ay'dan soru yağmuru

SİYASET 08.12.2020 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ay'dan soru yağmuru

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya cevaplaması için sorular yöneltti.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya cevaplaması için sorular yöneltti.     Ay, "Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan külliye için bir açıklama bekliyoruz. Burası için kimlerden, ne kadar para toplandı?. Belediye bütçesinden ayrılan bir kaynak var mıdır?. Tamamlanması için ne kadar kaynağa ihtiyaç var?. Keza otogarın taşınarak yerine Form AVM, Hastanenin taşınarak yerine şehrin göbeğine bir hançer gibi Nissara AVM, Sebze pazarı ve zorla dükkan satışları hep gizlilik içerisinde yürütülmüş çalışmalardır. Hastane köprülü kavşağına güçlendirme ihtiyacı neden doğdu ve sorumlusu kimlerdir?. TOKİ konut satışlarından kimlere rant sağlandı?. Nevşehir'in cadde ve sokaklarına taş döşenmek sonra taşı kazıyıp yerine asfalt yapmakla kimlere hizmet edildi?. Habitat toplantılarıyla elde edilen şahsi kazanç unutulmamıştır. PTT'nin önündeki yol neden daraltıldı, niçin ve kimler için?. Bu masum milletin ve fakir halkın haklarını kimler yemiştir. Kimlere yedirilmiştir. Sayın Rasim Arı'dan kapsamlı bir açıklama bekliyoruz" dedi.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya cevaplaması için sorular yöneltti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya cevaplaması için sorular yöneltti.  

 

Ay, "Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan külliye için bir açıklama bekliyoruz. Burası için kimlerden, ne kadar para toplandı?. Belediye bütçesinden ayrılan bir kaynak var mıdır?. Tamamlanması için ne kadar kaynağa ihtiyaç var?. Keza otogarın taşınarak yerine Form AVM, Hastanenin taşınarak yerine şehrin göbeğine bir hançer gibi Nissara AVM, Sebze pazarı ve zorla dükkan satışları hep gizlilik içerisinde yürütülmüş çalışmalardır. Hastane köprülü kavşağına güçlendirme ihtiyacı neden doğdu ve sorumlusu kimlerdir?. TOKİ konut satışlarından kimlere rant sağlandı?. Nevşehir'in cadde ve sokaklarına taş döşenmek sonra taşı kazıyıp yerine asfalt yapmakla kimlere hizmet edildi?. Habitat toplantılarıyla elde edilen şahsi kazanç unutulmamıştır. PTT'nin önündeki yol neden daraltıldı, niçin ve kimler için?. Bu masum milletin ve fakir halkın haklarını kimler yemiştir. Kimlere yedirilmiştir. Sayın Rasim Arı'dan kapsamlı bir açıklama bekliyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.