Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç belediyenin gelirlerini artırma hedefinde

BELEDİYELER 24.06.2019 - 12:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Çekiç belediyenin gelirlerini artırma hedefinde

Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, 8 Milyon liraya yakın borcu bulunan belediyenin ekonomik manada düzlüğe çıkabilmesi için yeni gelir getirici çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, 8 Milyon liraya yakın borcu bulunan belediyenin ekonomik manada düzlüğe çıkabilmesi için yeni gelir getirici çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. Bu konuda öncelikle turizmin bölgede iyi olmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, güneş enerjisi panelleri kurarak belediyenin özellikle su depolarında kullandığı elektriği üretip buradaki yüksek maliyeti aşağı çekmeyi hedeflediklerini de dile getirdi.  Çekiç, “İlk etapta 4 Milyon dolayında piyasa alacaklarımız var. Bunların tahsilatına önem vereceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyet bekliyoruz. Belediyemizin iyi bir şekilde çalışması için kaynak gerekiyor. Kasabamızda yapmayı planladığımız butik oteller, turizmden alacağımız payların artması, güneş enerjisinden yararlanmayı düşünüyoruz. Su deposunun bize yıllık elektrik maliyeti 800 bin TL dolayında. Burada yapacağımız güneş enerjisi sistemiyle bu maliyetin çok çok daha altına su depomuzdaki elektrik giderlerimizi düşürmeyi planlıyoruz. Sudan tahsil ettiğimiz miktar yıllık 350 – 400 bin TL. Her yıl neredeyse yarı yarıya zarar ediyoruz. 300 KW’lık bir projemiz var. Bunu hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, 8 Milyon liraya yakın borcu bulunan belediyenin ekonomik manada düzlüğe çıkabilmesi için yeni gelir getirici çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, 8 Milyon liraya yakın borcu bulunan belediyenin ekonomik manada düzlüğe çıkabilmesi için yeni gelir getirici çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.


Bu konuda öncelikle turizmin bölgede iyi olmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, güneş enerjisi panelleri kurarak belediyenin özellikle su depolarında kullandığı elektriği üretip buradaki yüksek maliyeti aşağı çekmeyi hedeflediklerini de dile getirdi. 
Çekiç, “İlk etapta 4 Milyon dolayında piyasa alacaklarımız var. Bunların tahsilatına önem vereceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyet bekliyoruz. Belediyemizin iyi bir şekilde çalışması için kaynak gerekiyor. Kasabamızda yapmayı planladığımız butik oteller, turizmden alacağımız payların artması, güneş enerjisinden yararlanmayı düşünüyoruz. Su deposunun bize yıllık elektrik maliyeti 800 bin TL dolayında. Burada yapacağımız güneş enerjisi sistemiyle bu maliyetin çok çok daha altına su depomuzdaki elektrik giderlerimizi düşürmeyi planlıyoruz. Sudan tahsil ettiğimiz miktar yıllık 350 – 400 bin TL. Her yıl neredeyse yarı yarıya zarar ediyoruz. 300 KW’lık bir projemiz var. Bunu hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.