Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç, çeşitli ziyaretlerde bulundu

BELEDİYELER 25.06.2019 - 21:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Çekiç, çeşitli ziyaretlerde bulundu

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kayseri’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
  Başkan Çekiç, Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürü Okan Bal’ı ve Karayolları Bölge Müdür Yardımcı Ömer Baylar’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymaklı’da yaşanan sel baskınlarında yaşanan sorunlar görüşülerek, ileride yaşanabilecek olumsuz durumlara tedbir amaçlı yapılabilecek projeler istişare edildi. DSİ Bölge Müdürü Bal ile yapılan görüşmede Kaymaklı dere yatağının ıslah çalışmalarının tamamlanmasının önemine dikkat çeken Başkan Çekiç, çim sahaya kadar dere yatağının ıslah edilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Çekiç, dere yataklarının temizlenmesi ile ileride yaşanabilecek olumsuz durumlarında asgari düzeye ineceğine dikkat çekti. Karayolları Bölge Müdür Yardımcı Yazıcı ile gerçekleşen istişarelerde ise belde içi trafiğin rahatlaması ve ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğinden çıkmasını sağlamak amacı ile çevre yolu projesinin hızlandırılması ile belde içerisinde bulunan Niğde-Nevşehir yolunun sıcak asfalt ile daha konforlu ve sağlıklı hale getirilmesi konuları görüşüldü.   Görüşmelerde Başkan Çekiç’e Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’da eşlik etti.
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kayseri’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Başkan Çekiç, Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürü Okan Bal’ı ve Karayolları Bölge Müdür Yardımcı Ömer Baylar’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymaklı’da yaşanan sel baskınlarında yaşanan sorunlar görüşülerek, ileride yaşanabilecek olumsuz durumlara tedbir amaçlı yapılabilecek projeler istişare edildi. DSİ Bölge Müdürü Bal ile yapılan görüşmede Kaymaklı dere yatağının ıslah çalışmalarının tamamlanmasının önemine dikkat çeken Başkan Çekiç, çim sahaya kadar dere yatağının ıslah edilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Çekiç, dere yataklarının temizlenmesi ile ileride yaşanabilecek olumsuz durumlarında asgari düzeye ineceğine dikkat çekti. Karayolları Bölge Müdür Yardımcı Yazıcı ile gerçekleşen istişarelerde ise belde içi trafiğin rahatlaması ve ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğinden çıkmasını sağlamak amacı ile çevre yolu projesinin hızlandırılması ile belde içerisinde bulunan Niğde-Nevşehir yolunun sıcak asfalt ile daha konforlu ve sağlıklı hale getirilmesi konuları görüşüldü.

 

Görüşmelerde Başkan Çekiç’e Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.