MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç, Gaziantep’te

NEVŞEHİR 14.09.2019 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çekiç, Gaziantep’te

Kaymaklı Belediyesi, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla gerçekleştirilen bölgenin kapsamlı gastronomi etkinliği olan, Michelin yıldızlı restoran şefleri festivale katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediyesi, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla gerçekleştirilen bölgenin kapsamlı gastronomi etkinliği olan, Michelin yıldızlı restoran şefleri festivale katıldı. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in de katıldığı etkinlikte Kaymaklı’nın patentli ürünü kuru kaymak ziyaretçilere ikram edildi. Başkan Çekiç, kuru kaymakta pazar arayışlarının devam ettiğini belirtirken, gastronomi ile ilgili böylesine kapsamlı bir etkinlikte kuru kaymağı tanıtmanın önemine dikkat çekti.   Başkan Çekiç: “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendinin özel davetleri ile geldiğim Gaziantep’te önemli görüşmeler sağladık. Daha önce de geldiğimiz. Gazişehir’de bu kez kuru kaymağımızı dünyaca ünlü şeflere anlatmak istedik ve olumlu sonuçlar aldık. Desteklerinden dolayı göreme Belediye Başkanımız Ömer Eren’e ise özel bir teşekkür etmek istiyorum. Göreme ve Kaymaklı olarak her platformda Kapadokya’mızı ve Nevşehir’imizi tanıtmak için güç birliğimiz devam edecektir” dedi.  
Kaymaklı Belediyesi, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla gerçekleştirilen bölgenin kapsamlı gastronomi etkinliği olan, Michelin yıldızlı restoran şefleri festivale katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediyesi, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla gerçekleştirilen bölgenin kapsamlı gastronomi etkinliği olan, Michelin yıldızlı restoran şefleri festivale katıldı.
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in de katıldığı etkinlikte Kaymaklı’nın patentli ürünü kuru kaymak ziyaretçilere ikram edildi. Başkan Çekiç, kuru kaymakta pazar arayışlarının devam ettiğini belirtirken, gastronomi ile ilgili böylesine kapsamlı bir etkinlikte kuru kaymağı tanıtmanın önemine dikkat çekti.

 

Başkan Çekiç: “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendinin özel davetleri ile geldiğim Gaziantep’te önemli görüşmeler sağladık. Daha önce de geldiğimiz. Gazişehir’de bu kez kuru kaymağımızı dünyaca ünlü şeflere anlatmak istedik ve olumlu sonuçlar aldık. Desteklerinden dolayı göreme Belediye Başkanımız Ömer Eren’e ise özel bir teşekkür etmek istiyorum. Göreme ve Kaymaklı olarak her platformda Kapadokya’mızı ve Nevşehir’imizi tanıtmak için güç birliğimiz devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.