Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç’ten 19 Mayıs kutlama mesajı

BELEDİYELER 18.05.2019 - 17:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Çekiç’ten 19 Mayıs kutlama mesajı

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Başkan Çekiç mesajında gençlere: “Türkiye'nin muasır medeniyetlere ulaşmış yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu büyük sorumluluğun farkındalığı ile daha çok çalışmalı, ülkenize ve milletinize faydalı bireyler olmaya çabalamalısınız” diye seslendi.   Başkan Çekiç: “Bu aziz vatanın bizlere şehit ve gazi ecdadımızdan emanet olduğunun bilinciyle, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu ve müreffeh günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inancımız tamdır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Çekiç mesajında gençlere: “Türkiye'nin muasır medeniyetlere ulaşmış yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu büyük sorumluluğun farkındalığı ile daha çok çalışmalı, ülkenize ve milletinize faydalı bireyler olmaya çabalamalısınız” diye seslendi.

 

Başkan Çekiç: “Bu aziz vatanın bizlere şehit ve gazi ecdadımızdan emanet olduğunun bilinciyle, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu ve müreffeh günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inancımız tamdır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.