Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç’ten Bakan Koca’ya teşekkür

BELEDİYELER 17.03.2020 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çekiç’ten Bakan Koca’ya teşekkür

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye’nin Korona Virüsle mücadelesinde önemli bir rol alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye’nin Korona Virüsle mücadelesinde önemli bir rol alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.   Başkan Çekiç, “Süreci en başından beri dikkatle izleyip önlemleri eksiksiz ve neredeyse sıfır hata ile götüren Bakanımıza ve bilim kurulu üyelerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Belli ki bir ülkeyi felaketten kurtarıyor. Allah yardımcımız olsun” ifadelerinde bulundu.  
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye’nin Korona Virüsle mücadelesinde önemli bir rol alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Türkiye’nin Korona Virüsle mücadelesinde önemli bir rol alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

 

Başkan Çekiç, “Süreci en başından beri dikkatle izleyip önlemleri eksiksiz ve neredeyse sıfır hata ile götüren Bakanımıza ve bilim kurulu üyelerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Belli ki bir ülkeyi felaketten kurtarıyor. Allah yardımcımız olsun” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.