Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çekiç’ten şeffaflık dersi

BELEDİYELER 04.10.2019 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çekiç’ten şeffaflık dersi

Kaymaklı’nın genç belediye başkanı Harun Çekiç, belediye yönetiminde şeffaflığın adeta dersini veriyor
  NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı’nın genç belediye başkanı Harun Çekiç, belediye yönetiminde şeffaflığın adeta dersini veriyor.   Seçim döneminde sık sık ifade ettiği üzere Şeffaf, her zaman hesap verebilir bir belediye yönetimi sergileyeceğini açıklayan Başkan Harun Çekiç, belediye meclis toplantılarını geçtiğimiz günlerde halka açmıştı.   Daha sonrasında meclis toplantılarının internet üzerinden izlenebilmesini de sağlayan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, belediyeciliğin halktan uzak, kapalı kapılar ardında yapılamayacağının altını da çiziyor.
Kaymaklı’nın genç belediye başkanı Harun Çekiç, belediye yönetiminde şeffaflığın adeta dersini veriyor

 

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı’nın genç belediye başkanı Harun Çekiç, belediye yönetiminde şeffaflığın adeta dersini veriyor.

 

Seçim döneminde sık sık ifade ettiği üzere Şeffaf, her zaman hesap verebilir bir belediye yönetimi sergileyeceğini açıklayan Başkan Harun Çekiç, belediye meclis toplantılarını geçtiğimiz günlerde halka açmıştı.

 

Daha sonrasında meclis toplantılarının internet üzerinden izlenebilmesini de sağlayan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, belediyeciliğin halktan uzak, kapalı kapılar ardında yapılamayacağının altını da çiziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.