Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi Beyaz TV'de

BELEDİYELER 28.07.2021 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi Beyaz TV'de

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ulusal Beyaz TV ekranında.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ulusal Beyaz TV ekranında.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte kameraların karşısına geçen Başkan Çiftçi, "Sayın Vekilim Yücel Menekşe ve İlçe Başkanım Çağrı Sönmez ile birlikte Pazar günü saat 12:00 da Beyaz TV de yayınlanacak Hilal Yaşar ile Marka Şehirler programının çekimlerini tamamladık. Şehrimize katma değer katan Bilkur Madencilik Suat Bilgin Beyefendiye ve Doğa Tohumculuk Genel Müdürü Mazhar beye ve bizleri evlerinde ağırlayan hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.  
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ulusal Beyaz TV ekranında.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ulusal Beyaz TV ekranında.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte kameraların karşısına geçen Başkan Çiftçi, "Sayın Vekilim Yücel Menekşe ve İlçe Başkanım Çağrı Sönmez ile birlikte Pazar günü saat 12:00 da Beyaz TV de yayınlanacak Hilal Yaşar ile Marka Şehirler programının çekimlerini tamamladık. Şehrimize katma değer katan Bilkur Madencilik Suat Bilgin Beyefendiye ve Doğa Tohumculuk Genel Müdürü Mazhar beye ve bizleri evlerinde ağırlayan hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.