Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi'den Zafer Haftası kutlama mesajı

GÜNCEL 27.08.2020 - 09:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi'den Zafer Haftası kutlama mesajı

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Zafer haftası kutlama mesajında vatan uğruna can veren Şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha andı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Zafer haftası kutlama mesajında vatan uğruna can veren Şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha andı.     Başkan Çiftçi, “Milletimiz tarihinin en büyük zaferlerinden birini 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt’te kazanmıştır. Bizler; Malazgirt’te iki yüz bin kişilik Bizans ordusunun karşısına çıkan ve bu zaferi bize armağan eden Sultan Alparslan’ın torunlarıyız. Kardeşlik ve adalet esası üzerine kurduğumuz medeniyetimiz ile kazandığımız başarıların altında, ulvî gayelere ulaşmak için karşılıklı sevgi ve saygıyı yayıp, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, karşılıklı yardımlaşma, dayanışma ve fedakârlık ruhu ile mücadele etmemiz yatmaktadır. Bu vesileyle, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümünü tebrik ediyor, başta Büyük Komutan Sultan Alparslan olmak üzere, milletimizin istiklâli için canını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerinde bulundu. 
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Zafer haftası kutlama mesajında vatan uğruna can veren Şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha andı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Zafer haftası kutlama mesajında vatan uğruna can veren Şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha andı.  

 

Başkan Çiftçi, “Milletimiz tarihinin en büyük zaferlerinden birini 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt’te kazanmıştır. Bizler; Malazgirt’te iki yüz bin kişilik Bizans ordusunun karşısına çıkan ve bu zaferi bize armağan eden Sultan Alparslan’ın torunlarıyız. Kardeşlik ve adalet esası üzerine kurduğumuz medeniyetimiz ile kazandığımız başarıların altında, ulvî gayelere ulaşmak için karşılıklı sevgi ve saygıyı yayıp, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, karşılıklı yardımlaşma, dayanışma ve fedakârlık ruhu ile mücadele etmemiz yatmaktadır. Bu vesileyle, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümünü tebrik ediyor, başta Büyük Komutan Sultan Alparslan olmak üzere, milletimizin istiklâli için canını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.