Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi Gülşehir’i bir harabeden daha kurtaracak

İLÇELER 07.09.2019 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi Gülşehir’i bir harabeden daha kurtaracak

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, yerel seçim döneminde üzerinde hassasiyetle durduğu ve sözünü verdiği bir çalışmayı daha titizlikle sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, yerel seçim döneminde üzerinde hassasiyetle durduğu ve sözünü verdiği bir çalışmayı daha titizlikle sürdürüyor. İlçede bulunan yıkık, harabeye dönmüş binaların ortadan kaldırılması ya da ilçe ekonomisine yeniden kazandırılması konusunda çalışmalarını hızla sürdüren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçede bir dönem toplum sağlığı merkezi ve 1. Nolu Aile Sağlığı merkezi olarak kullanılan bina ve etrafındaki oldukça geniş arazinin belediye tarafından değerlendirilmesi konusunda AK Partili Nevşehir Milletvekillerinden destek istedi. Yıllardır atıl bir halde kalan binaların ve geniş arazinin Gülşehir’e kazandırılması konusunda Milletvekillerinden destek sözü alan Başkan Çiftçi, anlaşılan o ki, ilçede bu tür binaların yeniden ilçe ekonomisine kazandırılması konusunda kısa sürede bir hayli mesafe aldı almaya da devam edecek.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, yerel seçim döneminde üzerinde hassasiyetle durduğu ve sözünü verdiği bir çalışmayı daha titizlikle sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, yerel seçim döneminde üzerinde hassasiyetle durduğu ve sözünü verdiği bir çalışmayı daha titizlikle sürdürüyor.


İlçede bulunan yıkık, harabeye dönmüş binaların ortadan kaldırılması ya da ilçe ekonomisine yeniden kazandırılması konusunda çalışmalarını hızla sürdüren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçede bir dönem toplum sağlığı merkezi ve 1. Nolu Aile Sağlığı merkezi olarak kullanılan bina ve etrafındaki oldukça geniş arazinin belediye tarafından değerlendirilmesi konusunda AK Partili Nevşehir Milletvekillerinden destek istedi.


Yıllardır atıl bir halde kalan binaların ve geniş arazinin Gülşehir’e kazandırılması konusunda Milletvekillerinden destek sözü alan Başkan Çiftçi, anlaşılan o ki, ilçede bu tür binaların yeniden ilçe ekonomisine kazandırılması konusunda kısa sürede bir hayli mesafe aldı almaya da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.