Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi kaynak arayışlarını sürdürüyor

İLÇELER 16.10.2020 - 13:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi kaynak arayışlarını sürdürüyor

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye daha iyi hizmetler getirebilmenin çabasında.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye daha iyi hizmetler getirebilmenin çabasında.     Söz konusu hizmetlerin yapılabilmesine zemin hazırlayacak olan kaynak arayışlarını sürdüren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi İl Bank Genel Müdürü ile görüştü.     Kızılırmak kenarına yapılması planlanan millet Bahçesi ve diğer hizmetler için kaynak arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, "İl Bank Genel Müdürümüz Yusuf Büyük beyi ziyaret ederek; Irmak kenarı Millet Bahçesi projemiz, alınan hibelerin kullanımı ve Belediyemiz borç durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Kaynak bulmak adına her şeyi yapıyoruz" ifadelerinde bulundu.    
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye daha iyi hizmetler getirebilmenin çabasında.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçeye daha iyi hizmetler getirebilmenin çabasında.  

 

Söz konusu hizmetlerin yapılabilmesine zemin hazırlayacak olan kaynak arayışlarını sürdüren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi İl Bank Genel Müdürü ile görüştü.  

 

Kızılırmak kenarına yapılması planlanan millet Bahçesi ve diğer hizmetler için kaynak arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, "İl Bank Genel Müdürümüz Yusuf Büyük beyi ziyaret ederek; Irmak kenarı Millet Bahçesi projemiz, alınan hibelerin kullanımı ve Belediyemiz borç durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Kaynak bulmak adına her şeyi yapıyoruz" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.