Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftçi portresini beğendi

BELEDİYELER 08.10.2020 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftçi portresini beğendi

Nevşehir'in tanınmış ressamı Gülhan Kartal, bu kez Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin konuğu oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış ressamı Gülhan Kartal, bu kez Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin konuğu oldu.     Başkan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek kendisine yaptığı kara kalem portresini de hediye eden ressam Gülhan Kartal sanatsal çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verdi.     Başkan Çiftçi, genç ressamın kendisine armağan ettiği portreyi beğendiğini belirterek kendisine teşekkür etti, eğitim ve sanatsal çalışmalarında başarılar diledi.  
Nevşehir'in tanınmış ressamı Gülhan Kartal, bu kez Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin konuğu oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in tanınmış ressamı Gülhan Kartal, bu kez Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin konuğu oldu.  

 

Başkan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek kendisine yaptığı kara kalem portresini de hediye eden ressam Gülhan Kartal sanatsal çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verdi.  

 

Başkan Çiftçi, genç ressamın kendisine armağan ettiği portreyi beğendiğini belirterek kendisine teşekkür etti, eğitim ve sanatsal çalışmalarında başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.