MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Cingil’in 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

BELEDİYELER 17.09.2018 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Cingil’in 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Nuri Cingil, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.
  2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Nuri Cingil, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.   Göreme Belediyesi olarak okulların çevre düzenlemeleri ve eğitime imkanları dahilinde destek olduklarını ifade eden Başkan Cingil, 2018-2019  eğitim öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında imkanların seferber edileceğini söyledi.   Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimiz hepimizin en değerli varlıklarıdır diyen Başkan Cingil; bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık kişiler olarak yetiştirilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikimle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir.  Çağdaş ve gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için yüksek kaliteli eğitim öğretim hizmetleri vermek ve bunun gayreti içerisinde olmalıyız” dedi.   Belediye Başkanı Nuri Cingil; Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde, çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, beldemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Nuri Cingil, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

 

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Nuri Cingil, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

 

Göreme Belediyesi olarak okulların çevre düzenlemeleri ve eğitime imkanları dahilinde destek olduklarını ifade eden Başkan Cingil, 2018-2019  eğitim öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında imkanların seferber edileceğini söyledi.

 

Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili öğrencilerimiz hepimizin en değerli varlıklarıdır diyen Başkan Cingil; bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık kişiler olarak yetiştirilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikimle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir.  Çağdaş ve gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için yüksek kaliteli eğitim öğretim hizmetleri vermek ve bunun gayreti içerisinde olmalıyız” dedi.

 

Belediye Başkanı Nuri Cingil; Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde, çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, beldemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.