Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Cingil Yeniden Görevine Başladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2014 - 19:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Cingil Yeniden Görevine Başladı

Belediye önünde düzenlenen törene Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile beraber Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, teveccüh göstererek tekrardan Belediye Başkanlığı görevine veren vatandaşlara teşekkür etti. Cingil, “Bu bir yarıştı ve bizler bu yarışta barış içerisinde çalıştık. Hiç kimseyi ayırmadık herkesi kucakladık. Teveccühleri ile yeniden bu görevi bizlere veren hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız çalışmaların daha fazlasını Allah’ın izni ile bu dönemde yapıp gerçekleştireceğiz. Biz sizlerin desteği ile daha çok işler yapacağız. Kasabamızın kalitesini daha da artırarak hak ettiği en güzel, en özel yere getireceğiz. Bize oy versin vermesin, bizim görüşümüzden olsun olmasın, önceki dönemimizde olduğu gibi hiç kimseye ayrım yapmadan yolumuza devam edeceğiz. Belediye Başkanınız olarak başta benim ve sonra belediyemizin kapısı bu kasabada yaşayan herkese, yoldan geçen bir yolcuya dahi her zaman açık olacaktır. Burası sizin yerinizdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz birlikte Göreme’yiz ve birlikte bir gücüz” diye konuştu. Törene konuşmaların ardından Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından Kur’an okundu ve dua edilerek devam edildi. Duaların ardından tekbirlerle kurban kesildi. Daha sonra Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil kendisi için hazırlanmış olan yaş pastayı kesti. Tören Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

Belediye önünde düzenlenen törene Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile beraber Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, teveccüh göstererek tekrardan Belediye Başkanlığı görevine veren vatandaşlara teşekkür etti. Cingil, “Bu bir yarıştı ve bizler bu yarışta barış içerisinde çalıştık. Hiç kimseyi ayırmadık herkesi kucakladık. Teveccühleri ile yeniden bu görevi bizlere veren hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız çalışmaların daha fazlasını Allah’ın izni ile bu dönemde yapıp gerçekleştireceğiz. Biz sizlerin desteği ile daha çok işler yapacağız. Kasabamızın kalitesini daha da artırarak hak ettiği en güzel, en özel yere getireceğiz. Bize oy versin vermesin, bizim görüşümüzden olsun olmasın, önceki dönemimizde olduğu gibi hiç kimseye ayrım yapmadan yolumuza devam edeceğiz. Belediye Başkanınız olarak başta benim ve sonra belediyemizin kapısı bu kasabada yaşayan herkese, yoldan geçen bir yolcuya dahi her zaman açık olacaktır. Burası sizin yerinizdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz birlikte Göreme’yiz ve birlikte bir gücüz” diye konuştu.

Törene konuşmaların ardından Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından Kur’an okundu ve dua edilerek devam edildi. Duaların ardından tekbirlerle kurban kesildi. Daha sonra Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil kendisi için hazırlanmış olan yaş pastayı kesti.

Tören Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.