MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç aday olur mu?

SİYASET 29.12.2020 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç aday olur mu?

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın sürpriz açıklamalarının ardından il başkanlığı konusunda gözlerin çevrildiği önemli isimlerden biri de İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'e çevrildi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın sürpriz açıklamalarının ardından il başkanlığı konusunda gözlerin çevrildiği önemli isimlerden biri de İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'e çevrildi.     Gerek İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi süresince, gerekse Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının kurumsal bir kimlik kazanması sürecinde son derece başarılı çalışmalara imza atan Başkan Dinç'in AK Parti kadrolarıyla, Milletvekilleriyle ve parti genel merkezi ile olan yakın ilişkileri nedeniyle il başkanlığına yakın isimler arasında olduğu belirtiliyor.   Her iki görevinde yapıcı, uzlaştırıcı bir tavır sergileyen İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'in bu konudaki henüz ortaya çıkmış değil. Ancak Parti genel merkezinin değerlendirmeye alacağı isimlerin başında olduğu bildiriliyor.    
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın sürpriz açıklamalarının ardından il başkanlığı konusunda gözlerin çevrildiği önemli isimlerden biri de İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'e çevrildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın sürpriz açıklamalarının ardından il başkanlığı konusunda gözlerin çevrildiği önemli isimlerden biri de İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'e çevrildi.  

 

Gerek İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi süresince, gerekse Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının kurumsal bir kimlik kazanması sürecinde son derece başarılı çalışmalara imza atan Başkan Dinç'in AK Parti kadrolarıyla, Milletvekilleriyle ve parti genel merkezi ile olan yakın ilişkileri nedeniyle il başkanlığına yakın isimler arasında olduğu belirtiliyor.  

Her iki görevinde yapıcı, uzlaştırıcı bir tavır sergileyen İl Genel Meclisi Başkanı ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'in bu konudaki henüz ortaya çıkmış değil. Ancak Parti genel merkezinin değerlendirmeye alacağı isimlerin başında olduğu bildiriliyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.