MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç, KOP idaresindeydi

SİYASET 03.06.2020 - 16:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç, KOP idaresindeydi

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Partili Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte KOP idaresini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Partili Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte KOP idaresini ziyaret etti.   Nevşehir bölgesine alternatif tarım ürünlerinin uygulanması ve yeni projelerin ele alındığı ziyarete ilişkin İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Milletvekillerimiz Sn Mustafa Açıkgöz ile Sn Yücel Menekşe ve Nevşehir heyetimizle KOP idaremizi ziyaret ederek, bölgemize alternatif tarım ürünlerinden susam, çörek otu, lavanta desteklemeleri ile yeni projeleri İlimizde hayata geçireceğiz" dedi.    
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Partili Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte KOP idaresini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, AK Partili Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte KOP idaresini ziyaret etti.

 

Nevşehir bölgesine alternatif tarım ürünlerinin uygulanması ve yeni projelerin ele alındığı ziyarete ilişkin İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Milletvekillerimiz Sn Mustafa Açıkgöz ile Sn Yücel Menekşe ve Nevşehir heyetimizle KOP idaremizi ziyaret ederek, bölgemize alternatif tarım ürünlerinden susam, çörek otu, lavanta desteklemeleri ile yeni projeleri İlimizde hayata geçireceğiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.