Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç’ten Zafer haftası kutlama mesajı

27.08.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç’ten Zafer haftası kutlama mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türk Milletinin bağımsızlığa kavuşmasında önemli iki dönüm noktasının unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Dinç, “26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Alpaslan’ın öncülüğünde kazanılan Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferinin 26 Ağustos 1922 tarihinde Afyonkarahisar Kocatepe’de Başkomutan Mustafa Kemal’in öncülüğünde başlayan Büyük Taarruzun yıldönümü aziz milletimize kutlu olsun. Anadolu topraklarında başlayan kutlu yürüyüşümüzü, tam 851 yıl aradan sonra 30 Ekim 1918 tarihinde Mondros’ta imzalanan teslimiyet belgesi ve 10 Ağustos 1922 tarihinde imzalanan Sevr Anlaşmasıyla durdurarak, Türk Milletinin Anadolu’daki varlığına son vermek ve yeni bir Endülüs vakası yaratmak isteyenlerin, oyunlarının bozulduğu, bu topraklardan ebediyen kovuldukları büyük gündür. Tarihten ders almayan bu gafiller ordusu için tarihin tekerrürü yakındır. Türk milletinin birliği, dirliği, istiklali, istikbali ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, Sultan Alparslan’dan Fatih’e ve Atatürk’e uzanan devlet geleneğimizi koruyup yücelten atalarımızı rahmet ve şükranla anar, Büyük Taarruzun, Malazgirt Meydan Muharebesinin yıldönümünü kutlar, aziz milletimizin birlik ve dirlik içinde ebediyete kadar hür yaşamasını dilerim” diye konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.


Türk Milletinin bağımsızlığa kavuşmasında önemli iki dönüm noktasının unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Dinç, “26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Alpaslan’ın öncülüğünde kazanılan Malazgirt Meydan Muharebesi Zaferinin 26 Ağustos 1922 tarihinde Afyonkarahisar Kocatepe’de Başkomutan Mustafa Kemal’in öncülüğünde başlayan Büyük Taarruzun yıldönümü aziz milletimize kutlu olsun. Anadolu topraklarında başlayan kutlu yürüyüşümüzü, tam 851 yıl aradan sonra 30 Ekim 1918 tarihinde Mondros’ta imzalanan teslimiyet belgesi ve 10 Ağustos 1922 tarihinde imzalanan Sevr Anlaşmasıyla durdurarak, Türk Milletinin Anadolu’daki varlığına son vermek ve yeni bir Endülüs vakası yaratmak isteyenlerin, oyunlarının bozulduğu, bu topraklardan ebediyen kovuldukları büyük gündür. Tarihten ders almayan bu gafiller ordusu için tarihin tekerrürü yakındır. Türk milletinin birliği, dirliği, istiklali, istikbali ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, Sultan Alparslan’dan Fatih’e ve Atatürk’e uzanan devlet geleneğimizi koruyup yücelten atalarımızı rahmet ve şükranla anar, Büyük Taarruzun, Malazgirt Meydan Muharebesinin yıldönümünü kutlar, aziz milletimizin birlik ve dirlik içinde ebediyete kadar hür yaşamasını dilerim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.