Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dipici’den fırıncı esnafına ve halka uyarılar

NEVŞEHİR 17.03.2020 - 15:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dipici’den fırıncı esnafına ve halka uyarılar

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, Korona Virüs ile ilgili Nevşehir Valiliğinin genelgesi doğrultusunda alınan tedbirlere Fırıncı esnafının hassasiyet göstermesi çağrısında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, Korona Virüs ile ilgili Nevşehir Valiliğinin genelgesi doğrultusunda alınan tedbirlere Fırıncı esnafının hassasiyet göstermesi çağrısında bulundu.   Fırıncı esnaflarının ve ekmek üretimi yapılan iş yerlerinde çalışanların özellikle bu dönemde eldivensiz çalışmamalarını, hijyen kurallarına özen göstermelerini isteyen Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, bu konuda od7a başkanlığı olarak denetimlerin artırılarak sürdürüldüğünü de söyledi.   Fırıncı esnafının ekmek ve unlu mamüllerin açıkta satılmaması, işyerlerinde gerekli dezenfekte işlemlerinin düzenli olarak yapılması gibi konulara da büyük bir hassasiyet göstermelerini isteyen Başkan Dipici, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Ülkemizde ise vakaların görülmeye başlandığı Korona Virüs ile ilgili tüm Fırıncılarımızı ve unlu mamül üretimi ve satışı yapan işyerlerimizi hassasiyete davet ediyorum. Valiliğimizin yayınladığı genelgede de ifade edildiği üzere işyerlerinin dezenfekte edilmesi, çalışanlarımızın hijyen kurallarına uymaları konusunda işletmecilerimize büyük görevler düşüyor. Bu konuda halkımızda duyarlı olmalı. Vatandaşlarımız konuyla ilgili şikayetlerini 0507 556 13 93 numaralı telefondan bizzat odamıza iletebilirler. Fırıncılar Odası Başkanlığı olarak denetimlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Sürecin ülkemiz, ilimiz açısından olumsuz bir tabloya bürünmemesi en büyük dileğimizdir” dedi.  
Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, Korona Virüs ile ilgili Nevşehir Valiliğinin genelgesi doğrultusunda alınan tedbirlere Fırıncı esnafının hassasiyet göstermesi çağrısında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, Korona Virüs ile ilgili Nevşehir Valiliğinin genelgesi doğrultusunda alınan tedbirlere Fırıncı esnafının hassasiyet göstermesi çağrısında bulundu.

 

Fırıncı esnaflarının ve ekmek üretimi yapılan iş yerlerinde çalışanların özellikle bu dönemde eldivensiz çalışmamalarını, hijyen kurallarına özen göstermelerini isteyen Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, bu konuda od7a başkanlığı olarak denetimlerin artırılarak sürdürüldüğünü de söyledi.

 

Fırıncı esnafının ekmek ve unlu mamüllerin açıkta satılmaması, işyerlerinde gerekli dezenfekte işlemlerinin düzenli olarak yapılması gibi konulara da büyük bir hassasiyet göstermelerini isteyen Başkan Dipici, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Ülkemizde ise vakaların görülmeye başlandığı Korona Virüs ile ilgili tüm Fırıncılarımızı ve unlu mamül üretimi ve satışı yapan işyerlerimizi hassasiyete davet ediyorum. Valiliğimizin yayınladığı genelgede de ifade edildiği üzere işyerlerinin dezenfekte edilmesi, çalışanlarımızın hijyen kurallarına uymaları konusunda işletmecilerimize büyük görevler düşüyor. Bu konuda halkımızda duyarlı olmalı. Vatandaşlarımız konuyla ilgili şikayetlerini 0507 556 13 93 numaralı telefondan bizzat odamıza iletebilirler. Fırıncılar Odası Başkanlığı olarak denetimlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Sürecin ülkemiz, ilimiz açısından olumsuz bir tabloya bürünmemesi en büyük dileğimizdir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.