Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Düzgün’den Nevşehir Belediyesine teşekkür

NEVŞEHİR 22.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Düzgün’den Nevşehir Belediyesine teşekkür

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, birkaç aydır şehir içerisindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmasında bulunan Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, birkaç aydır şehir içerisindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmasında bulunan Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.   Yeni düzenlemelerle birlikte şehir içindeki ana ve ara yolların öncesine oranla çok daha yüksek standartlara ulaştığını ifade eden Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, “Nevşehir Belediyemizin birkaç aydır şehir merkezindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi konusundaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şoför esnafımızın da beğenisini toplayan çalışmaların sürmesi en büyük temennimiz. Bu arada şehir içi trafiğinin rahatlatılması için Nevşehir Belediyemizin acilen Karasoku ve civarındaki yerleşim alanlarındaki kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçirilmesini de büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, birkaç aydır şehir içerisindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmasında bulunan Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, birkaç aydır şehir içerisindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmasında bulunan Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

Yeni düzenlemelerle birlikte şehir içindeki ana ve ara yolların öncesine oranla çok daha yüksek standartlara ulaştığını ifade eden Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, “Nevşehir Belediyemizin birkaç aydır şehir merkezindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi konusundaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şoför esnafımızın da beğenisini toplayan çalışmaların sürmesi en büyük temennimiz. Bu arada şehir içi trafiğinin rahatlatılması için Nevşehir Belediyemizin acilen Karasoku ve civarındaki yerleşim alanlarındaki kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçirilmesini de büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.