MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Düzgün’den önemli uyarı

NEVŞEHİR 26.11.2020 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Düzgün’den önemli uyarı

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, 01 Aralık tarihinde başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu uygulamasıyla ilgili şoför esnafına önemli uyarılarda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, 01 Aralık tarihinde başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu uygulamasıyla ilgili şoför esnafına önemli uyarılarda bulundu.     Nevşehir Valiliğince alınan karar doğrultusunda uygulamaya aykırı hareket edenlere para cezası uygulanacağına dikkat çeken Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Düzgün, “Şehirlerarası yük taşımacılığı yapacak araçlar için kış lastiği kullanma zorunluluğu Ulaştırma Bakanlığınca hazırlanan belirlenen usüller çerçevesinde 01 Aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girecektir. Aynı tebliğin başka bir bendinde ise il sınırları içerisinde kış lastiği uygulamasının yapılıp yapılmayacağı il valiliklerinin kararıyla belirlenecek denilmiştir. Bu çerçevede Nevşehir Valiliği belirlenen tarihler çerçevesinde Nevşehir ili sınırları içerisinde kış lastiği zorunluluğu getirmiştir. Bu nedenle şehirler arası ve şehir içi yük taşımacılığı yapan değerli üyelerimizin herhangi bir yasal yaptırıma maruz kalmamaları için belirlenen şartlara uymaları gerekmektedir. Bu koşullara uymayanlara para cezası uygulanacaktır. Şoför ve nakliyeci esnafımızın konuya duyarlılık göstermelerini dilerken, kazasız, belasız yolculuklar dileriz” dedi. 
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, 01 Aralık tarihinde başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu uygulamasıyla ilgili şoför esnafına önemli uyarılarda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, 01 Aralık tarihinde başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu uygulamasıyla ilgili şoför esnafına önemli uyarılarda bulundu.  

 

Nevşehir Valiliğince alınan karar doğrultusunda uygulamaya aykırı hareket edenlere para cezası uygulanacağına dikkat çeken Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Düzgün, “Şehirlerarası yük taşımacılığı yapacak araçlar için kış lastiği kullanma zorunluluğu Ulaştırma Bakanlığınca hazırlanan belirlenen usüller çerçevesinde 01 Aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girecektir. Aynı tebliğin başka bir bendinde ise il sınırları içerisinde kış lastiği uygulamasının yapılıp yapılmayacağı il valiliklerinin kararıyla belirlenecek denilmiştir. Bu çerçevede Nevşehir Valiliği belirlenen tarihler çerçevesinde Nevşehir ili sınırları içerisinde kış lastiği zorunluluğu getirmiştir. Bu nedenle şehirler arası ve şehir içi yük taşımacılığı yapan değerli üyelerimizin herhangi bir yasal yaptırıma maruz kalmamaları için belirlenen şartlara uymaları gerekmektedir. Bu koşullara uymayanlara para cezası uygulanacaktır. Şoför ve nakliyeci esnafımızın konuya duyarlılık göstermelerini dilerken, kazasız, belasız yolculuklar dileriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.