MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Elma'dan Kur'an Kurslarına Ziyaret

NEVŞEHİR 17.07.2018 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Elma'dan Kur'an Kurslarına Ziyaret

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kur’an kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.
  Başkan Elma, Kur'an Kurslarında eğitim alan ve 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü için bir araya gelen öğrencilerle buluştu. Ziyaretinde öğrenciler ve hocalarla sohbet eden Başkan Elma, 15 Temmuz’un Türk milleti için önemine dikkat çekti. Birliğe ve dirliğe karşı olan vatan hainlerine karşı Türk milletinin gösterdiği cesaret ve dik duruşun, Türk gençliğinin vatanına ve milletine sahip çıkışının destanının tekrar yazıldığını ifade etti. Kur'an kurslarının ihtiyaçları noktasında talepleri de alarak, giderilmesi noktasında çalışma yapacaklarını belirtti. Öğrencilerin 15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halis Demir’in kabristan ziyareti isteğini de kırmayan Başkan Elma, öğrencileri Ömer Halisdemir’in kabristanına gönderme sözü verdi. Ziyarette öğrencilere Kaymaklı Belediyesi çeşitli ikramlarda bulundu.   Kur’an Kursu hocaları ise; Başkan Elma’nın bugüne kadar camilerin temizlenmesinden bakımına kadar desteklerini esirgemediğini; kursların ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında önemli bir destek sunduğunu ifade ederek Başkan Elma’ya teşekkürlerini sundular.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kur’an kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

 

Başkan Elma, Kur'an Kurslarında eğitim alan ve 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü için bir araya gelen öğrencilerle buluştu. Ziyaretinde öğrenciler ve hocalarla sohbet eden Başkan Elma, 15 Temmuz’un Türk milleti için önemine dikkat çekti. Birliğe ve dirliğe karşı olan vatan hainlerine karşı Türk milletinin gösterdiği cesaret ve dik duruşun, Türk gençliğinin vatanına ve milletine sahip çıkışının destanının tekrar yazıldığını ifade etti. Kur'an kurslarının ihtiyaçları noktasında talepleri de alarak, giderilmesi noktasında çalışma yapacaklarını belirtti. Öğrencilerin 15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halis Demir’in kabristan ziyareti isteğini de kırmayan Başkan Elma, öğrencileri Ömer Halisdemir’in kabristanına gönderme sözü verdi. Ziyarette öğrencilere Kaymaklı Belediyesi çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Kur’an Kursu hocaları ise; Başkan Elma’nın bugüne kadar camilerin temizlenmesinden bakımına kadar desteklerini esirgemediğini; kursların ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında önemli bir destek sunduğunu ifade ederek Başkan Elma’ya teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.