Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Eren’den halkla istişare toplantısı

BELEDİYELER 01.01.2020 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Eren’den halkla istişare toplantısı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yılsonu değerlendirmesi ve gelecek yılın istişaresini yapmak amacıyla Göreme halkı ile buluştu.
NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yılsonu değerlendirmesi ve gelecek yılın istişaresini yapmak amacıyla Göreme halkı ile buluştu.   Şeffaf, katılımcı, denetlenebilir, hesap ve cevap verebilir belediyecilik anlayışı ile hareket eden belediye bağlamında, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve meclis üyeleri 26 Ekim 2019 da kadınlarla gerçekleşen toplantının ardından Kasabalı baylarla bir araya geldi.   Yapılan toplantıda; yerel seçimlerden bugüne kadar yapıldı, 2020’de Göreme’yi bekleyen projeler ele alındı. Ayrıca toplantıya katılanların öneri ve talepleri dinlendi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yılsonu değerlendirmesi ve gelecek yılın istişaresini yapmak amacıyla Göreme halkı ile buluştu.

NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yılsonu değerlendirmesi ve gelecek yılın istişaresini yapmak amacıyla Göreme halkı ile buluştu.

 

Şeffaf, katılımcı, denetlenebilir, hesap ve cevap verebilir belediyecilik anlayışı ile hareket eden belediye bağlamında, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve meclis üyeleri 26 Ekim 2019 da kadınlarla gerçekleşen toplantının ardından Kasabalı baylarla bir araya geldi.

 

Yapılan toplantıda; yerel seçimlerden bugüne kadar yapıldı, 2020’de Göreme’yi bekleyen projeler ele alındı. Ayrıca toplantıya katılanların öneri ve talepleri dinlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.