MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Eren Göreme’nin su sorununu tarihe gömecek

BELEDİYELER 07.09.2019 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Eren Göreme’nin su sorununu tarihe gömecek

Kapadokya bölgesinin en fazla turist ağırlayan beldesi Göreme’de uzun yıllardır çözüm bulanamayan su sorununa Belediye Başkanı Ömer Eren bir son vermek için var gücüyle çalışıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en fazla turist ağırlayan beldesi Göreme’de uzun yıllardır çözüm bulanamayan su sorununa Belediye Başkanı Ömer Eren bir son vermek için var gücüyle çalışıyor. MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile omuz omuza veren, özellikle yaz aylarında beldenin nüfusunun yerli ve yabancı turistlerle birlikte bir hayli artmasından da kaynaklı yaşanan su sorununu çözmek için çaba sarf eden Başkan Eren’in ilk hedefi yaz aylarında yaşanan su sorununu tarihe gömmek. Bu konuda birkaç aydır sürdürülen çalışmalardan olumlu sonuçlar almaya hazırlandıklarını kaydeden Başkan Eren çok yakın zamanda belde halkına müjdeli haberi vermeye de hazırlanıyor.
Kapadokya bölgesinin en fazla turist ağırlayan beldesi Göreme’de uzun yıllardır çözüm bulanamayan su sorununa Belediye Başkanı Ömer Eren bir son vermek için var gücüyle çalışıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en fazla turist ağırlayan beldesi Göreme’de uzun yıllardır çözüm bulanamayan su sorununa Belediye Başkanı Ömer Eren bir son vermek için var gücüyle çalışıyor.


MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile omuz omuza veren, özellikle yaz aylarında beldenin nüfusunun yerli ve yabancı turistlerle birlikte bir hayli artmasından da kaynaklı yaşanan su sorununu çözmek için çaba sarf eden Başkan Eren’in ilk hedefi yaz aylarında yaşanan su sorununu tarihe gömmek.


Bu konuda birkaç aydır sürdürülen çalışmalardan olumlu sonuçlar almaya hazırlandıklarını kaydeden Başkan Eren çok yakın zamanda belde halkına müjdeli haberi vermeye de hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.