Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Eren Japonya yolcusu

İLÇELER 23.10.2019 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Eren Japonya yolcusu

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Japonya'ya gidiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Japonya'ya gidiyor.   Japonya'da yapılacak olan turizm fuarına katılacak olan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren 24-27 Ekim tarihleri arasında bu ülkede bulunacak.   Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken yerleşim merkezi olan Göreme ve Kapadokya bölgesini tanıtıcı materyaller ile Japonya'ya gidecek olan Göreme belediye başkanı Ömer Eren, 28 Ekim'de Nevşehir'e geri dönecek.                                                        
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Japonya'ya gidiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Japonya'ya gidiyor.

 

Japonya'da yapılacak olan turizm fuarına katılacak olan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren 24-27 Ekim tarihleri arasında bu ülkede bulunacak.

 

Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken yerleşim merkezi olan Göreme ve Kapadokya bölgesini tanıtıcı materyaller ile Japonya'ya gidecek olan Göreme belediye başkanı Ömer Eren, 28 Ekim'de Nevşehir'e geri dönecek.

                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.