MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Fahri Yıldız Evet Oyu İçin Esnaf Ziyaretleri Başladı

BELEDİYELER 31.01.2017 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Fahri Yıldız Evet Oyu İçin Esnaf Ziyaretleri Başladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve referandumda EVET demenin neden gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve  referandumda EVET demenin neden gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemizin faydasına olduğunu anlamak için Türkiye düşmanlarının karşıt duruşuna bakmanın yeterli olduğunu her  gittiği yerde anlatan Yıldız, sandığa gidip "EVET" demenin, öneminden bahsediyor. Yeni sistemi, Cumhuriyet ve milli iradeye düşman bir sistem olarak gösterme çabasında olan bir kesimin bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldız, "Anayasa değişikliği bazı kesimler tarafından Atatürk'e ihanet boyutuna ulaştırılarak, kara propaganda ile halktan "HAYIR" oyu vermeleri isteniyor. Böyle bir durumda bizlere çok iş düşüyor, vatandaşımız bizim dilimizden anlar, gece gündüz demeden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğim." dedi.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve referandumda EVET demenin neden gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve  referandumda EVET demenin neden gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemizin faydasına olduğunu anlamak için Türkiye düşmanlarının karşıt duruşuna bakmanın yeterli olduğunu her  gittiği yerde anlatan Yıldız, sandığa gidip "EVET" demenin, öneminden bahsediyor.

Yeni sistemi, Cumhuriyet ve milli iradeye düşman bir sistem olarak gösterme çabasında olan bir kesimin bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldız, "Anayasa değişikliği bazı kesimler tarafından Atatürk'e ihanet boyutuna ulaştırılarak, kara propaganda ile halktan "HAYIR" oyu vermeleri isteniyor. Böyle bir durumda bizlere çok iş düşüyor, vatandaşımız bizim dilimizden anlar, gece gündüz demeden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.