MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Gülmez’in en büyük destekçisi

SİYASET 28.08.2019 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Gülmez’in en büyük destekçisi

Cumhuriyet Halk Partisinde il başkanı Kamil Gülmez’in en büyük destekçilerinden biri Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde il başkanı Kamil Gülmez’in en büyük destekçilerinden biri Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe.   Özellikle son dönemlerde CHP İl Başkanı Gülmez’in şahsi girişimleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teveccühü ile Nevşehir’de düzenlenen gençlik kampları, kadın kolları başkanları toplantıları ve il başkanları toplantılarında bire bir görev alarak organizasyonların başarılı bir şekilde yapılmasına büyük katkı sağlayan CHP Kadın Kolları Başkanı Topraktepe, bu konuda rüştünü ispat etmiş durumda.
Cumhuriyet Halk Partisinde il başkanı Kamil Gülmez’in en büyük destekçilerinden biri Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde il başkanı Kamil Gülmez’in en büyük destekçilerinden biri Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe.

 

Özellikle son dönemlerde CHP İl Başkanı Gülmez’in şahsi girişimleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teveccühü ile Nevşehir’de düzenlenen gençlik kampları, kadın kolları başkanları toplantıları ve il başkanları toplantılarında bire bir görev alarak organizasyonların başarılı bir şekilde yapılmasına büyük katkı sağlayan CHP Kadın Kolları Başkanı Topraktepe, bu konuda rüştünü ispat etmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.