Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Gülmez'in organizasyon başarısı

SİYASET 03.09.2021 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Gülmez'in organizasyon başarısı

Son iki hafta içerisinde önce CHP'li milletvekilleri ile birlikte Nevşehir'i adım adım gezen İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir programından da alnının akıyla çıktı.
  NEVŞEHİR(MHA) Son iki hafta içerisinde önce CHP'li milletvekilleri ile birlikte Nevşehir'i adım adım gezen İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir programından da alnının akıyla çıktı.     CHP'li 7 Milletvekilinin katılımıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen gezide hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Nevşehir ziyareti öncesinde sunulmak üzere geniş çaplı bir rapor hazırlığı yapılmıştı.   İl Başkanlığında 6. yılını geçiren İl Başkanı Kamil Gülmez parti yöneticileri ile birlikte genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoğun geçen programını da oldukça başarılı bir şekilde tamamladı.     Kılıçdaroğlu'na büyük ilgi   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir ziyaretleri esnasında kendisine çok yoğun bir ilgi vardı.     Ziyaretlerine Derinkuyu'dan başlayan ardından ilçeye bağlı Yazıhüyük beldesinde çiftçilerin ve halkın sorunlarını dinleyen daha sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kapadokya kültür ve sanat merkezinde STK temsilcilerinin katıldığı programda da yoğun ilgi gördü. Kılıçdaroğlu'na esnaf ziyaretleri esnasında da Nevşehir halkın ilgisi bir hayli fazlaydı.     İl Başkanı Gülmez'den teşekkür   CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir'deki ziyaretleri esnasında kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını belirtirken, "Sayın Genel Başkanımız gerek Yazıhüyük, gerek Derinkuyu gerekse Nevşehir il merkezindeki ziyaretlerinde halkın ve Partililerimizin kendisine olan ilgilerinden son derece memnun ayrıldılar. Bu nedenle Yazıhüyük, Derinkuyu ve Nevşehir halkımıza şahsım ve parti örgütlerim adına teşekkür ediyorum. Öte yandan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve meclis üyelerine, Kapadokya kültür merkezini hınca hınç doldurarak bizleri onurlandıran STK temsilcilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.   
Son iki hafta içerisinde önce CHP'li milletvekilleri ile birlikte Nevşehir'i adım adım gezen İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir programından da alnının akıyla çıktı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Son iki hafta içerisinde önce CHP'li milletvekilleri ile birlikte Nevşehir'i adım adım gezen İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir programından da alnının akıyla çıktı.  

 

CHP'li 7 Milletvekilinin katılımıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen gezide hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Nevşehir ziyareti öncesinde sunulmak üzere geniş çaplı bir rapor hazırlığı yapılmıştı.

 

İl Başkanlığında 6. yılını geçiren İl Başkanı Kamil Gülmez parti yöneticileri ile birlikte genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoğun geçen programını da oldukça başarılı bir şekilde tamamladı.  

 

Kılıçdaroğlu'na büyük ilgi  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir ziyaretleri esnasında kendisine çok yoğun bir ilgi vardı.  

 

Ziyaretlerine Derinkuyu'dan başlayan ardından ilçeye bağlı Yazıhüyük beldesinde çiftçilerin ve halkın sorunlarını dinleyen daha sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kapadokya kültür ve sanat merkezinde STK temsilcilerinin katıldığı programda da yoğun ilgi gördü. Kılıçdaroğlu'na esnaf ziyaretleri esnasında da Nevşehir halkın ilgisi bir hayli fazlaydı.  

 

İl Başkanı Gülmez'den teşekkür  

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nevşehir'deki ziyaretleri esnasında kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını belirtirken, "Sayın Genel Başkanımız gerek Yazıhüyük, gerek Derinkuyu gerekse Nevşehir il merkezindeki ziyaretlerinde halkın ve Partililerimizin kendisine olan ilgilerinden son derece memnun ayrıldılar. Bu nedenle Yazıhüyük, Derinkuyu ve Nevşehir halkımıza şahsım ve parti örgütlerim adına teşekkür ediyorum. Öte yandan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve meclis üyelerine, Kapadokya kültür merkezini hınca hınç doldurarak bizleri onurlandıran STK temsilcilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.