Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş Berat Kandilini ve Polis Haftasını kutladı

GÜNCEL 07.04.2020 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş Berat Kandilini ve Polis Haftasını kutladı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Berat Kandilini ve Polis haftasını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Berat Kandilini ve Polis haftasını kutladı.   Güneş, “Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylardan Şaban ayının 15’inci gecesine tekabül eden Berat Kandilini hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilindiği üzere Berat; kurtuluşa erme, günahlardan arınma, rahmet ve  mağfirete ulaşma, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manasına gelmekte ve aynı zamanda bu mübarek gece bizlere kulluk bilincini hatırlatarak kamil insan olma, yanlışlardan kaçınma ve affedilmenin yanı sıra affedici olma şuurunda olmayı da tedai ettiren müstesna bir zaman dilimidir. Bu vesile ile aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıldönümünü de kutlarken, İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarımıza da görevlerinde sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Berat Kandilini ve Polis haftasını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Berat Kandilini ve Polis haftasını kutladı.

 

Güneş, “Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylardan Şaban ayının 15’inci gecesine tekabül eden Berat Kandilini hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilindiği üzere Berat; kurtuluşa erme, günahlardan arınma, rahmet ve  mağfirete ulaşma, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manasına gelmekte ve aynı zamanda bu mübarek gece bizlere kulluk bilincini hatırlatarak kamil insan olma, yanlışlardan kaçınma ve affedilmenin yanı sıra affedici olma şuurunda olmayı da tedai ettiren müstesna bir zaman dilimidir. Bu vesile ile aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıldönümünü de kutlarken, İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarımıza da görevlerinde sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.