Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'ten Erdoğan'a çifte teşekkür

SİYASET 21.12.2020 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş'ten Erdoğan'a çifte teşekkür

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem beldesine kazandırılan hibeler nedeniyle, hem de genç yaşında kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem beldesine kazandırılan hibeler nedeniyle, hem de genç yaşında kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür etti.     Pandemi sürecinde Karapınar Beldesine 1.5 Milyon TL dolayında bir hibe kazandırdıklarını, 3 bin nüfuslu bir belde içinde bu rakamın hiç küçümsenmeyecek bir rakam olduğunu söyleyen Başkan Güneş, "Bu yıl içerisinde yaklaşık 1.5 Milyon TL hibe aldık. Bu nedenle bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, şu an görevde bulunan Valimize ve daha önceki Valimize de bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde 3 bin nüfuslu bir beldeye 1.5 Milyon TL hibe almak önemli. Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Partimizin en genç belediye başkanı benim. 32 yaşında belediye başkanı olmayı nasip etti Rabbim bize. Bu nedenle de Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 18 yaşından bu yana siyasetin içerisindeyim. Siyaset bir okul. Her dönemin ayrı bir tecrübesi oluyor. Kişi kendini geliştirdikçe ve davasına sahip çıktıkça bu davada ona sahip çıkıyor" dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem beldesine kazandırılan hibeler nedeniyle, hem de genç yaşında kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem beldesine kazandırılan hibeler nedeniyle, hem de genç yaşında kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür etti.  

 

Pandemi sürecinde Karapınar Beldesine 1.5 Milyon TL dolayında bir hibe kazandırdıklarını, 3 bin nüfuslu bir belde içinde bu rakamın hiç küçümsenmeyecek bir rakam olduğunu söyleyen Başkan Güneş, "Bu yıl içerisinde yaklaşık 1.5 Milyon TL hibe aldık. Bu nedenle bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, şu an görevde bulunan Valimize ve daha önceki Valimize de bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde 3 bin nüfuslu bir beldeye 1.5 Milyon TL hibe almak önemli. Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Partimizin en genç belediye başkanı benim. 32 yaşında belediye başkanı olmayı nasip etti Rabbim bize. Bu nedenle de Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 18 yaşından bu yana siyasetin içerisindeyim. Siyaset bir okul. Her dönemin ayrı bir tecrübesi oluyor. Kişi kendini geliştirdikçe ve davasına sahip çıktıkça bu davada ona sahip çıkıyor" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.