Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'ten teşekkür

GÜNCEL 21.01.2021 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş'ten teşekkür

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Karapınar belediyesini ve inşaatı tamamlanan Kuran İlimleri Merkezini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Karapınar belediyesini ve inşaatı tamamlanan Kuran İlimleri Merkezini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.     Güneş, "Kasabamızda ağırladığımız Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerde vermiş oldukları desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizde yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik. Çiftçimizin sorunları üzerinde istişarelerde bulunduk. Yapımını tamamladığımız Kuran İlimleri Merkezimizi inceledik. Ziyarette bizlere eşlik eden İl Genel Meclis Başkanı Sayın Gürbüz Dinç'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru'ya, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Furkan Türker'e, Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Gül'e, Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş'a, Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Okan Yılmaz'a, İl Genel Meclisi üyelerimiz Sayın Metin Vural ve Sayın Fatih Tekeç'e teşekkürlerimi sunarım. Çalışmalarımız tevazu, samimiyet, gayret ile halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde hız kesmeden devam edecek" dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Karapınar belediyesini ve inşaatı tamamlanan Kuran İlimleri Merkezini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Karapınar belediyesini ve inşaatı tamamlanan Kuran İlimleri Merkezini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

 

Güneş, "Kasabamızda ağırladığımız Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyete bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerde vermiş oldukları desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizde yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik. Çiftçimizin sorunları üzerinde istişarelerde bulunduk. Yapımını tamamladığımız Kuran İlimleri Merkezimizi inceledik. Ziyarette bizlere eşlik eden İl Genel Meclis Başkanı Sayın Gürbüz Dinç'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru'ya, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Furkan Türker'e, Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Gül'e, Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş'a, Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Okan Yılmaz'a, İl Genel Meclisi üyelerimiz Sayın Metin Vural ve Sayın Fatih Tekeç'e teşekkürlerimi sunarım. Çalışmalarımız tevazu, samimiyet, gayret ile halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde hız kesmeden devam edecek" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.