MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Halit Elma'dan 19 Mayıs Mesajı

19.05.2017 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Halit Elma'dan 19 Mayıs Mesajı

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 19 Mayıs'ın Türk Ulusu'nun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü gün olduğunu belirtti.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 19 Mayıs'ın Türk Ulusu'nun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü gün olduğunu belirtti.   Başkan Halit Elma, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da bağımsızlık meşalesini yaktığı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımı olduğunu belirten Başkan Elma, 19 Mayıs 1919 tarihinin Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturduğunu ve Türk Milleti'nin var olma mücadelesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.   'GENÇLERE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM' Yapılan en büyük yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Elma, "Gençlik, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır. Bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimize yatırım yapmayı, bu beldenin bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak değerlendiriyoruz. Gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak, onlara en iyi, en gelişmiş imkanları sunmak bizlerin en temel görevidir. Çünkü yeni yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye'sinin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimiz başta olmak üzere bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum." diye konuştu.  
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 19 Mayıs'ın Türk Ulusu'nun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü gün olduğunu belirtti.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 19 Mayıs'ın Türk Ulusu'nun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü gün olduğunu belirtti.

 

Başkan Halit Elma, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da bağımsızlık meşalesini yaktığı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımı olduğunu belirten Başkan Elma, 19 Mayıs 1919 tarihinin Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturduğunu ve Türk Milleti'nin var olma mücadelesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

 

'GENÇLERE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM'

Yapılan en büyük yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Elma, "Gençlik, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır. Bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimize yatırım yapmayı, bu beldenin bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak değerlendiriyoruz. Gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak, onlara en iyi, en gelişmiş imkanları sunmak bizlerin en temel görevidir. Çünkü yeni yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye'sinin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimiz başta olmak üzere bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.