Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Halit Elma’dan Berat Kandili Mesajı

BELEDİYELER 10.05.2017 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Halit Elma’dan Berat Kandili Mesajı

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Elma mesajında şu ifadelere yer verdi ;  ''Berat Kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Kandiller arınma, aydınlanma geceleridir. Bizi yoktan var edenin affına sığınmak için bir fırsattır. Kandiller aramızdaki dargınlıkların bitmesinde, barış ve hoşgörünün yayılmasında önemli bir yere sahiptir. Kandiller kardeşlik duygularını pekiştirmemiz için güzel bir vesiledir.    İnsanlar arasındaki sevgiyi arttıran bu geceler, kötü duygulardan arınmamız açısından da önemlidir. Bu mübarek gecede vicdan muhasebesi yapmanın ve insanlığın kendisini sorgulamasının tam zamanıdır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandil’ini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim."   Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili'ni tebrik ederiz. denildi  
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Elma mesajında şu ifadelere yer verdi ;  ''Berat Kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Kandiller arınma, aydınlanma geceleridir. Bizi yoktan var edenin affına sığınmak için bir fırsattır. Kandiller aramızdaki dargınlıkların bitmesinde, barış ve hoşgörünün yayılmasında önemli bir yere sahiptir. Kandiller kardeşlik duygularını pekiştirmemiz için güzel bir vesiledir. 

 

İnsanlar arasındaki sevgiyi arttıran bu geceler, kötü duygulardan arınmamız açısından da önemlidir. Bu mübarek gecede vicdan muhasebesi yapmanın ve insanlığın kendisini sorgulamasının tam zamanıdır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandil’ini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim."

 

Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili'ni tebrik ederiz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.