Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Halit Elma'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

NEVŞEHİR 08.03.2017 - 09:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Halit Elma'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.    Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bizim inancımızı özümseyen herkes bilir ki kadına saygı bizim medeniyetimizin, inancımızın gereğidir. Resulullahın sünnetidir. Nasıl şehrin estetiği mimariyse insanın estetiği de ahlaktır. Ahlakı nesilden nesile aktaran kadındır. Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.   Başkan Elma: "İnanıyorum ki özgüvenleri yüksek, cesur ve vatansever kadınlarımızın ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Bu vesileyle, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum. Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ve ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.    
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bizim inancımızı özümseyen herkes bilir ki kadına saygı bizim medeniyetimizin, inancımızın gereğidir. Resulullahın sünnetidir. Nasıl şehrin estetiği mimariyse insanın estetiği de ahlaktır. Ahlakı nesilden nesile aktaran kadındır. Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Elma: "İnanıyorum ki özgüvenleri yüksek, cesur ve vatansever kadınlarımızın ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Bu vesileyle, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum. Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ve ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.