MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan İbaş ekiplere baklava ikram etti

BELEDİYELER 12.02.2020 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan İbaş ekiplere baklava ikram etti

Avanos Belediyesi ekipleri ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Avanos Belediyesi ekipleri ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   Buzlanma riski olan yollar ile kaldırımlarda temizleme çalışmalarının gece ve gündüz devam ettiğini ifade eden Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş “Her mevsimi ayrı güzel olan Avanos’ta vatandaşlarımızın kış günlerinde de huzurlu ve rahat şekilde yaşaması için meteoroloji verilerini takip ederek gerekli önlemleri aldık. Karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için öncelikle başkan yardımcımız ve birim müdürlerimizle yaptığımız toplantımızda karla mücadele ekiplerini belirleyerek görevlendirdik. İlçe merkezinde ekiplerimiz, ana yollar, cadde ve sokaklarda kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Fen İşleri, Park Bahçeler, Çevre ve Temizlik Müdürlüğü personellerimiz ve araç parkurumuzdaki iş makinelerimiz ve greyderler ile halkımızın hizmetindeyiz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden büyük bir özveri ve gayretle çalışıyorlar, vatandaşlarımızın günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. “ifadelerini kullandı.   Başkanı İbaş, çalışmaları yerinde inceledi ekiplere tatlı ikram etti.
Avanos Belediyesi ekipleri ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Avanos Belediyesi ekipleri ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Buzlanma riski olan yollar ile kaldırımlarda temizleme çalışmalarının gece ve gündüz devam ettiğini ifade eden Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş “Her mevsimi ayrı güzel olan Avanos’ta vatandaşlarımızın kış günlerinde de huzurlu ve rahat şekilde yaşaması için meteoroloji verilerini takip ederek gerekli önlemleri aldık. Karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için öncelikle başkan yardımcımız ve birim müdürlerimizle yaptığımız toplantımızda karla mücadele ekiplerini belirleyerek görevlendirdik. İlçe merkezinde ekiplerimiz, ana yollar, cadde ve sokaklarda kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Fen İşleri, Park Bahçeler, Çevre ve Temizlik Müdürlüğü personellerimiz ve araç parkurumuzdaki iş makinelerimiz ve greyderler ile halkımızın hizmetindeyiz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden büyük bir özveri ve gayretle çalışıyorlar, vatandaşlarımızın günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. “ifadelerini kullandı.

 

Başkanı İbaş, çalışmaları yerinde inceledi ekiplere tatlı ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.