Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan İbaş yılın son nikahını kıydı

İLÇELER 30.12.2020 - 16:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan İbaş yılın son nikahını kıydı

Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner Şahin ile Sultan Kaya çiftine kıyıldı.
  Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner Şahin ile Sultan Kaya çiftine kıyıldı.   Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ tarafından kıyılan nikâhta çiftler, bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ’Evet’ diyerek, 2021 yılına evli olarak girmenin heyecanını yaşadılar.   2020 yılının son gününde dünya evine giren Polis memuru Caner Şahin  ve Öğretmen Sultan Kaya, ''2020 yılının son nikahıyla dünya evine girmekten dolayı çok mutluyuz''  dediler. Damat Şahin , ‘'2020 yılını bekar olarak tamamladım ve 2021 yılına evli olarak gireceğim. Onun için çok mutluyum.’’diye konuştu.   Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş evlilik cüzdanını teslim ederken genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner Şahin ile Sultan Kaya çiftine kıyıldı.

 

Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner Şahin ile Sultan Kaya çiftine kıyıldı.

 

Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ tarafından kıyılan nikâhta çiftler, bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ’Evet’ diyerek, 2021 yılına evli olarak girmenin heyecanını yaşadılar.

 

2020 yılının son gününde dünya evine giren Polis memuru Caner Şahin  ve Öğretmen Sultan Kaya, ''2020 yılının son nikahıyla dünya evine girmekten dolayı çok mutluyuz''  dediler. Damat Şahin , ‘'2020 yılını bekar olarak tamamladım ve 2021 yılına evli olarak gireceğim. Onun için çok mutluyum.’’diye konuştu.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş evlilik cüzdanını teslim ederken genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.