MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Karaaslan’dan adayım açıklaması

SİYASET 07.03.2020 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Karaaslan’dan adayım açıklaması

İYİ Parti’de yaklaşan il kongresi öncesinde il başkanı Ali Karaaslan il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de yaklaşan il kongresi öncesinde il başkanı Ali Karaaslan il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.   Partide ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından Parti genel merkezinin vereceği tarihte il kongresinin yapılacağına vurgu yapan İl Başkanı Ali Karaaslan, geçtiğimiz günlerde il başkanlığına adaylığını açıklayan Serkan Canpolat’ın yanı sıra bir adayın daha kulis çalışmalarını sürdürdüğünü, dolayısıyla il kongresinde üç adaylı demokratik bir yarışa gidilebileceğini de belirtti.   14 Mart’ta merkez ilçe kongremizle birlikte ilçe kongrelerini tamamlayacağız   Kozaklı, Hacıbektaş ve Merkez ilçe kongreleriyle birlikte ilçe kongrelerinin tamamlanacağına değinen İl Başkanı Karaaslan, “22 Şubat tarihi itibariyle ilçe kongrelerimiz başladı. Bu tarihte Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu ilçe kongrelerimizi yaptık. Ürgüp ilçemizde 29 Şubat tarihinde, 7 Mart’ta Kozaklı ilçemizde, 11 Mart’ta Hacıbektaş’ta, 14 Mart tarihinde ise Merkez ilçe kongremizi yapacağız. İl Başkanlığımızın kongre tarihini genel merkezimiz verecek” dedi.   Demokrasi şöleni içerisinde bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum   Parti delegelerinin de uygun görmesi durumunda il başkanlığına ve yönetimine aday olduğunu açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, “Nasip olursa, delegelerimiz teveccüh gösterirse il başkanlığına adayım. İl kongremizde iki adayın daha aday olabileceğini düşünüyorum. Kurucu il başkanımız Sayın Serkan Canpolat kongrede aday olduğunu kamuoyuna açıkladılar. Kendisine de başarılar diliyorum. Biz İYİ Parti ailesi içiresinde birer ferdiz. Başkan ya da partinin bir üyesi olarak görev yaparız. Kongremizde bir arkadaşımızın daha kulis çalışmaları yaptığını biliyoruz. Kendisi henüz adaylığını açıklamış değil. Kendisine de şimdiden başarılar diliyorum. Burada üç aday söz konusu. İnşallah demokrasi şöleni içerisinde bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti’de yaklaşan il kongresi öncesinde il başkanı Ali Karaaslan il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de yaklaşan il kongresi öncesinde il başkanı Ali Karaaslan il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Partide ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından Parti genel merkezinin vereceği tarihte il kongresinin yapılacağına vurgu yapan İl Başkanı Ali Karaaslan, geçtiğimiz günlerde il başkanlığına adaylığını açıklayan Serkan Canpolat’ın yanı sıra bir adayın daha kulis çalışmalarını sürdürdüğünü, dolayısıyla il kongresinde üç adaylı demokratik bir yarışa gidilebileceğini de belirtti.

 

14 Mart’ta merkez ilçe kongremizle birlikte ilçe kongrelerini tamamlayacağız

 

Kozaklı, Hacıbektaş ve Merkez ilçe kongreleriyle birlikte ilçe kongrelerinin tamamlanacağına değinen İl Başkanı Karaaslan, “22 Şubat tarihi itibariyle ilçe kongrelerimiz başladı. Bu tarihte Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu ilçe kongrelerimizi yaptık. Ürgüp ilçemizde 29 Şubat tarihinde, 7 Mart’ta Kozaklı ilçemizde, 11 Mart’ta Hacıbektaş’ta, 14 Mart tarihinde ise Merkez ilçe kongremizi yapacağız. İl Başkanlığımızın kongre tarihini genel merkezimiz verecek” dedi.

 

Demokrasi şöleni içerisinde bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum

 

Parti delegelerinin de uygun görmesi durumunda il başkanlığına ve yönetimine aday olduğunu açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, “Nasip olursa, delegelerimiz teveccüh gösterirse il başkanlığına adayım. İl kongremizde iki adayın daha aday olabileceğini düşünüyorum. Kurucu il başkanımız Sayın Serkan Canpolat kongrede aday olduğunu kamuoyuna açıkladılar. Kendisine de başarılar diliyorum. Biz İYİ Parti ailesi içiresinde birer ferdiz. Başkan ya da partinin bir üyesi olarak görev yaparız. Kongremizde bir arkadaşımızın daha kulis çalışmaları yaptığını biliyoruz. Kendisi henüz adaylığını açıklamış değil. Kendisine de şimdiden başarılar diliyorum. Burada üç aday söz konusu. İnşallah demokrasi şöleni içerisinde bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.