Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Karaaslan’dan 'Bizimle irtibata geçin' çağrısı

SİYASET 01.10.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Karaaslan’dan 'Bizimle irtibata geçin' çağrısı

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, parti yönetimlerinin vatandaşın hep yanında olacağına dikkat çekerken, bir sorunu, sıkıntı olan herkesi kendileriyle irtibata geçmeye çağırdı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, parti yönetimlerinin vatandaşın hep yanında olacağına dikkat çekerken, bir sorunu, sıkıntı olan herkesi kendileriyle irtibata geçmeye çağırdı.   İYİ Partinin çözüm odaklı bir siyaset yapacağına değinen İl Başkanı Karaaslan, “Şundan Nevşehir’de yaşayan bütün insanlarımız emin olsunlar ki, İYİ Parti burada çözüm odaklı olarak hizmet üretecek. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Bir problemi, bir derdi olan, bir sıkıntısı olan bizimle bunları rahatlıkla paylaşabilir. Hem zaman yanlarında ve onlarla birlikte olacağız. Bu şehrin insanlarının sıkıntılarını hep birlikte hafifletmeye, çözmeye çalışacağız” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, parti yönetimlerinin vatandaşın hep yanında olacağına dikkat çekerken, bir sorunu, sıkıntı olan herkesi kendileriyle irtibata geçmeye çağırdı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, parti yönetimlerinin vatandaşın hep yanında olacağına dikkat çekerken, bir sorunu, sıkıntı olan herkesi kendileriyle irtibata geçmeye çağırdı.

 

İYİ Partinin çözüm odaklı bir siyaset yapacağına değinen İl Başkanı Karaaslan, “Şundan Nevşehir’de yaşayan bütün insanlarımız emin olsunlar ki, İYİ Parti burada çözüm odaklı olarak hizmet üretecek. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Bir problemi, bir derdi olan, bir sıkıntısı olan bizimle bunları rahatlıkla paylaşabilir. Hem zaman yanlarında ve onlarla birlikte olacağız. Bu şehrin insanlarının sıkıntılarını hep birlikte hafifletmeye, çözmeye çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.