MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2016 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda

Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Kapadokya da katılım sağladı. 13 Mart Pazar günü sona erecek fuara, Burma’dan ABD’ye 86 ülkeden tur operatörleri, oteller, uçak şirketleri, online rezervasyon yapan internet siteleri başta olmak üzere turizm örgütleri, bakanlıklar, yerel yönetimler katılıyor. Türkiye standında yer alan Kapadokya standı fuarın ilk üç günü turizm profesyonellerine, son iki günü tatilcilere turizm değerlerini, konaklama tesislerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Turizm Fuarına Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kaptid Başkanı Yakup Dinler, Rehber Ali Kaya ve birçok turizmci katılım sağladı. Kapadokya standını ziyarete gelen TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile turizm konusunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Karaaslan, “2016 yılının turizm asçısından beklenilen hedefi gerçekleştirmesini umut ediyoruz. Kapadokya ve Uçhisar olarak tanıtım gerçekleştirdiğimiz ITB Berlin Turizm Fuarı’ndan olumlu haberlerle döneceğimizi düşünüyorum” dedi. 


Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Kapadokya da katılım sağladı. 13 Mart Pazar günü sona erecek fuara, Burma’dan ABD’ye 86 ülkeden tur operatörleri, oteller, uçak şirketleri, online rezervasyon yapan internet siteleri başta olmak üzere turizm örgütleri, bakanlıklar, yerel yönetimler katılıyor. Türkiye standında yer alan Kapadokya standı fuarın ilk üç günü turizm profesyonellerine, son iki günü tatilcilere turizm değerlerini, konaklama tesislerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Turizm Fuarına Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kaptid Başkanı Yakup Dinler, Rehber Ali Kaya ve birçok turizmci katılım sağladı. Kapadokya standını ziyarete gelen TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile turizm konusunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Karaaslan, “2016 yılının turizm asçısından beklenilen hedefi gerçekleştirmesini umut ediyoruz. Kapadokya ve Uçhisar olarak tanıtım gerçekleştirdiğimiz ITB Berlin Turizm Fuarı’ndan olumlu haberlerle döneceğimizi düşünüyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.