Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Karaaslan Kadınlar Günü’nü kutladı

BELEDİYELER 08.03.2019 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Karaaslan Kadınlar Günü’nü kutladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunlarının çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün” dedi.
  Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak  “Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunlarının çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün” dedi. Başkan Karaaslan, Kadının toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olduğunu belirterek,”Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Bu konu,  sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşuludur. Demokratik, ileri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır. Kadınların  sosyo- ekonomik hayata aktif katılımlarını desteklemeyi kendimize birincil görev edindik. İşte bugün bu sorumluluğu yeniden hatırlama vaktidir! Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren, küçük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin güçlü kahramanları kadınlar! Eksik Olmayın diyerek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyor saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunlarının çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün” dedi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak  “Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunlarının çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün” dedi.

Başkan Karaaslan, Kadının toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olduğunu belirterek,”Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Bu konu,  sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşuludur. Demokratik, ileri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır.

Kadınların  sosyo- ekonomik hayata aktif katılımlarını desteklemeyi kendimize birincil görev edindik.

İşte bugün bu sorumluluğu yeniden hatırlama vaktidir!

Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren, küçük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin güçlü kahramanları kadınlar! Eksik Olmayın diyerek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyor saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.