Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Karaaslan Uçhisar’da Pazar gezdi

NEVŞEHİR 07.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Karaaslan Uçhisar’da Pazar gezdi

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan belediye personelleri ile birlikte Uçhisar pazarında incelemelerde bulunup esnaf ile sohbet etti.
  Başkan Karaaslan pazarda bulunan bütün tezgahları gezerek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi, alışveriş için pazarda bulunan vatandaş ile sohbet etti.   Başkan Karaaslan, sebze-meyve pazarını ve vatandaşları ziyaret etmenin önemine de değinerek, ‘’Esnaf ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik, bu vesile ile dilek ve şikayetlerini öğrenmiş olduk. Vatandaşımızın verilen pazar hizmetinden memnun olduğunu görüyorum’’ dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan belediye personelleri ile birlikte Uçhisar pazarında incelemelerde bulunup esnaf ile sohbet etti.

 

Başkan Karaaslan pazarda bulunan bütün tezgahları gezerek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi, alışveriş için pazarda bulunan vatandaş ile sohbet etti.

 

Başkan Karaaslan, sebze-meyve pazarını ve vatandaşları ziyaret etmenin önemine de değinerek, ‘’Esnaf ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik, bu vesile ile dilek ve şikayetlerini öğrenmiş olduk. Vatandaşımızın verilen pazar hizmetinden memnun olduğunu görüyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.