MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya'dan Busenaz'lara yürekten bir teşekkür

GÜNCEL 07.08.2021 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya'dan Busenaz'lara yürekten bir teşekkür

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Tokyo Olimpiyatlarında altın ve gümüş madalya alan iki bayan boksörümüze başarılarından dolayı teşekkür etti ve kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Tokyo Olimpiyatlarında altın ve gümüş madalya alan iki bayan boksörümüze başarılarından dolayı teşekkür etti ve kutladı.     Kaya, "Türkiye'nin gururu Busenaz'lar!. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda boksta Busenaz Sürmeneli altın madalya, Buse Naz Çakıroğlu ise gümüş madalya kazandı. Her iki sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öte yandan Olimpiyatlarda Ülkemizi ve Nevşehir'imizi temsil eden Esra Yıldız'a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" paylaşımında bulundu.  
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Tokyo Olimpiyatlarında altın ve gümüş madalya alan iki bayan boksörümüze başarılarından dolayı teşekkür etti ve kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Tokyo Olimpiyatlarında altın ve gümüş madalya alan iki bayan boksörümüze başarılarından dolayı teşekkür etti ve kutladı.  

 

Kaya, "Türkiye'nin gururu Busenaz'lar!. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda boksta Busenaz Sürmeneli altın madalya, Buse Naz Çakıroğlu ise gümüş madalya kazandı. Her iki sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öte yandan Olimpiyatlarda Ülkemizi ve Nevşehir'imizi temsil eden Esra Yıldız'a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.