MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya’dan Göreme belediyesine ziyaret

SİYASET 23.08.2019 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya’dan Göreme belediyesine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Göreme belediye başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Göreme belediye başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette Göreme belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan ve Başkan Ömer Eren ile istişarelerde bulunan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partili yerel yöneticilerle birlikte Göreme kasabasının sorunlarının çözümü aşamasında her zaman kendilerine destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, ziyaretinden dolayı Başkan Kaya’ya teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Göreme belediye başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Göreme belediye başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Göreme belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan ve Başkan Ömer Eren ile istişarelerde bulunan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partili yerel yöneticilerle birlikte Göreme kasabasının sorunlarının çözümü aşamasında her zaman kendilerine destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, ziyaretinden dolayı Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.