Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya’dan kandil kutlaması

SİYASET 27.02.2020 - 15:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya’dan kandil kutlaması

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Başkan Kaya mesajında; “Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandil'ine kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bugünleri fırsat bilip hoşgörü ve kardeşlik hukukumuzu tesis etmeye, menfaat ve çekişmelerden uzak durmaya çaba göstermeliyiz. Rahmet ve bereket aylarını idrak edeceğimiz bu zaman dilimlerinde dargınlık ve kırgınlıkları bir yana bırakıp gönüllerimizi iyilik ve faziletle doldurmalıyız. Bu duygularla Üç Aylarınızı ve Regaib Kandilinizi tebrik eder, manevi atmosferi yüksek olan bu günlerin Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Kaya mesajında; “Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandil'ine kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bugünleri fırsat bilip hoşgörü ve kardeşlik hukukumuzu tesis etmeye, menfaat ve çekişmelerden uzak durmaya çaba göstermeliyiz. Rahmet ve bereket aylarını idrak edeceğimiz bu zaman dilimlerinde dargınlık ve kırgınlıkları bir yana bırakıp gönüllerimizi iyilik ve faziletle doldurmalıyız. Bu duygularla Üç Aylarınızı ve Regaib Kandilinizi tebrik eder, manevi atmosferi yüksek olan bu günlerin Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.