Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya hatıra ormanına fidan dikti

SİYASET 30.11.2019 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya hatıra ormanına fidan dikti

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Selçuk Karabakla anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi programına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Selçuk Karabakla anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi programına katıldı.   4 Nisan 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen J. Ast. Üçvş Selçuk Karabakla’nın hatırasını yaşatmak için Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Derinkuyu Til Dağı mevkiinde oluşturulan, hatıra ormanına fidan dikimi etkinliğine katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya hatıra ormanının oluşturulması dolayısıyla ilgililere de teşekkür etti.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Selçuk Karabakla anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi programına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Selçuk Karabakla anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi programına katıldı.

 

4 Nisan 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen J. Ast. Üçvş Selçuk Karabakla’nın hatırasını yaşatmak için Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Derinkuyu Til Dağı mevkiinde oluşturulan, hatıra ormanına fidan dikimi etkinliğine katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya hatıra ormanının oluşturulması dolayısıyla ilgililere de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.