MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kaya ilçe kadın kolları başkanlarıyla istişarelerde bulundu

SİYASET 13.02.2020 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kaya ilçe kadın kolları başkanlarıyla istişarelerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, partisinin tüm teşkilatlarıyla istişarelerde bulunmayı sürdürüyor.
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, partisinin tüm teşkilatlarıyla istişarelerde bulunmayı sürdürüyor.   MHP Kadın Kolları ve yönetimi il başkanı İlhan Kaya'nın başkanlığın da ilçe Kadın kollarının da katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.   Parti il binasında düzenlenen toplantıda Başkan Kaya, Kadın kolları teşkilatlarının sorunları ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak bu konularda kendilerine her zaman destek olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, partisinin tüm teşkilatlarıyla istişarelerde bulunmayı sürdürüyor.

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, partisinin tüm teşkilatlarıyla istişarelerde bulunmayı sürdürüyor.

 

MHP Kadın Kolları ve yönetimi il başkanı İlhan Kaya'nın başkanlığın da ilçe Kadın kollarının da katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

 

Parti il binasında düzenlenen toplantıda Başkan Kaya, Kadın kolları teşkilatlarının sorunları ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak bu konularda kendilerine her zaman destek olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.