MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Kemikkıran vatandaşın taleplerini dinliyor

SİYASET 07.08.2021 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Kemikkıran vatandaşın taleplerini dinliyor

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm üretemeye gayret ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm üretemeye gayret ediyor.     AK Parti İl Başkanlığı binasında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları konuk eden İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın bu programlarına ilgide bir hayli fazla.    Vatandaşlardan gelen talep ve sorunların en kısa zamanda neticeye bağlanması konusunda son derece sağduyulu bir çalışma ortaya koyan Başkan Kemikkıran'ın önümüzdeki günlerde de bu tür programlarını sürdüreceği bildirildi.     
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm üretemeye gayret ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm üretemeye gayret ediyor.  

 

AK Parti İl Başkanlığı binasında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları konuk eden İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın bu programlarına ilgide bir hayli fazla. 

 

Vatandaşlardan gelen talep ve sorunların en kısa zamanda neticeye bağlanması konusunda son derece sağduyulu bir çalışma ortaya koyan Başkan Kemikkıran'ın önümüzdeki günlerde de bu tür programlarını sürdüreceği bildirildi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.